У Львові хочуть заборонити будівництво на вул. Володимира Великого

3920 0
Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю міста провела позапланову перевірку на об’єкті будівництва зблокованих тимчасових споруд на вул. Володимира Великого, 117.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Тут замість тимчасової споруди будують капітальну. Працівники Інспекції ДАБК здійснили перевірку, склали відповідний акт та протокол про правопорушення, інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Читайте також: Чи знесуть у Львові хоч одну новобудову?

Під час перевірки виявлено, що на вул. Володимира Великого, 117 ФОП Мамедов Мурсаль Абдулгусейн Огли провів будівельні роботи з будівництва одноповерхової споруди, площею 100 кв.м., яка збудована на монолітному бетонному фундаменті, влаштованому по периметру, без дозвільних документів, які надають право на виконання будівельних робіт, що є порушенням вимог п.2 ч. 1 ст.34, ч. 1 ст. 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.5 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466.

Читайте також: У Львові почали облаштовувати «розумний район»

Відтак, за результатами перевірки склали відповідний акт, протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, видали приписи про зупинення будівельних робіт та про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!