ДАБК знову перевірить скандальне будівництво на вулиці Тернопільській у Львові

1862 0
Навіть після штрафу у 1,6 млн гривень забудовник не зупинив незаконне будівництво.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Міська інспекція ДАБК знову перевірить незаконне будівництво на вул. Тернопільській, 42, де забудовник ПрАТ «Ірокс» і ТзОВ «Персенківка» зводять багатоквартирний житловий будинок без жодних дозвільних документів. Від часу останньої перевірки навесні цього року будівельні роботи не були зупинені, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: ДАБК оштрафувала забудовника у Львові на 1,6 млн гривень

Перевірку виконання приписів про усунення порушень та про зупинення будівельних робіт на вул. Тернопільській, 42 розпочнуть завтра, 13 серпня.

«Ми завтра відкриваємо перевірку приписів про усунення порушень та зупинення будівельних робіт. Як бачимо, припис про зупинення робіт не виконується. Зараз досить повільними темпами, але все ж таки, забудовник роботи проводить. Він їх не зупинив. Відтак за результатами приписів вже буде встановлено порушення і забудовник буде повторно притягуватись до відповідальності. Також забудовник оскаржує наші постанови в судовому порядку», – каже керівник інспекції ДАБК Тарас Павлишин.

Читайте також: Суд не дозволив знести будинок скандального «Іроксу» на Тернопільській

Нагадаємо, що через відновлене незаконне будівництво багатоповерхівки на вул. Тернопільській, 42 ПрАТ «Ірокс» і ТзОВ «Персенківка» у квітні цього року отримали штраф на 1,6 млн гривень.

Разом з тим, як у компанії «Ірокс» повідомили, що будівельні роботи на Тернопільській, 42 ведуть згідно з дозволом Інспекції Державного будівельного контролю у Львівській області №12-08ж від 13.03.2008 року. У компанії зазначають, що цей документ дозволяє виконувати будівельні роботи з реконструкції нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з добудовою та надбудовою з нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!