Дах Львівської обласної лікарні відремонтують через понад рік після пожежі

1431 0
Відбувся тендер на визначення підрядника.
Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Фото: ЛОКЛ/Фейсбук

Відбувся тендер на визначення підрядника для ремонту даху Львівської обласної клінічної лікарні. Зараз вивчаються документи імовірного переможця. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів гендиректор медзакладу Михайло Гичка.

Згідно з інформацією про тендер, учасник, чиї документи зараз вивчають – ТОВ «Термопласт Буд», зареєстроване у Дрогобичі. Початкова ціна тендеру становила 3,8 млн грн, а товариство запропонувало виконати роботи за 2,9 млн грн. Були заявки ще восьми учасників, проте їхні пропозиції відхилені.

Читайте також: Ремонт пологового корпусу Львівської обллікарні знову відклали

Нагадаємо, у листопаді 2018 року на даху лікарні на вул. Чернігівській, 7 у Львові сталась пожежа. Як розповідав потім у коментарі Tvoemisto.tv заступник гендиректора медзакладу із господарських питань Роман Бакай, дах перебував в аварійному стані ще з 2015 року.

Торік у червні виготовили проєктно-кошторисну документацію для ремонту даху Львівської обллікарні, але оголосити тендер та провести роботи не могли через відсутність фінансування. Як говорив Роман Бакай, загалом на роботи було потрібно близько 4,6 млн грн, більшу частину – на ремонт самого даху, частину – на блискавкозахист та інші захисні елементи.

ТОВ «Термопласт Буд», за даними сайту Youcontrol, зареєстроване у липні 2017 року. Його керівником є Василь Кушнір, який також є фізичною особою – підприємцем і займається торгівлею будівельними матеріалами і деревиною. Співзасновниками фірми є Василь Кушнір, Іван Ільчишин та Михайло Мельник. Статутний капітал фірми становить мільйон гривень.

За 2,5 роки фірма «Термопласт Буд» виграла не один тендер (на понад 80 млн грн), а також взяла участь у держзакупівлях на десятки мільйонів гривень. ТОВ «Термопласт Буд» проводило роботи у Львівській обласній психіатричній клінічній лікарні, у 5-й міській поліклініці Львова та у 4-й лікарні у Львові, у заповіднику «Тустань», у центрі медичної реабілітації «Трускавецький», співпрацювало із низкою відділів освіти у різних районах Львівщини тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!