Політична реклама

Львів'яни вимагають контролю над ДАІ

1819 0
Громадські організації і об’єднання «Дорожній контроль Львів», Varta1, Varta700, «Рабів до раю не пускають» хочуть увійти в Громадську раду при управлінні ДАІ Львівської області.

Поки що при ДАІ такої Ради не створено, повідомляє Zaxid.net.

Про це розповів представник «Дорожнього контролю» Ярослав Буга. За його словами, з представниками цих організацій зустрічався заступник начальника управління обласного ДАІ Віталій Гапчич. Вони обговорили створення Громадської ради при ДАІ і повноваження такої ради.

Віталій Гапчич підтвердив, що вказані організації передали йому звернення про їхнє включення у Громадську раду.

«Це звернення залишили, щоб його юридично грамотно оформили. Ми вже підключили юристів», - сказав він. Віталій Гапчич зазначив, оскільки така структура створюється вперше, тому важко сказати, скільки часу займе створення Громадської ради.  «Це буде дорадчий орган, який виконуватиме консультативні функції. Громадська рада надаватиме конкретні пропозиції для вирішення проблем», - розповів заступник начальника обласного управління.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!