Політична реклама

ДАІ назвала години, коли найчастіше у Львові трапляються аварії

1415 0
Аналіз дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Львові протягом 2012-го року свідчить, що ДТП із загиблими фіксувалися найчастіше з 20-ї до 23-ї години. Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції міста Львова.

Найчастіше ДТП, внаслідок яких люди отримували тілесні ушкодження, ставалися з 16-ї до 21-ї години. Саме у вечірній час, нерідко, травмувалися пішоходи.

Незначні ДТП, наслідком яких є пошкодження автомобілів, траплялися у місті з 8 години ранку до 19-ї вечора. При цьому, «пік» таких аварій припадав на обідню пору – з 12- ї до 13-ї години. Ці автопригоди, як правило траплялись, через недотримання дистанції, порушення правил маневрування та перевищення безпечної швидкості руху.

Переважно, причинами ДТП, у яких загинули або травмувалися учасники дорожнього руху, є перевищення безпечної швидкості та правил маневрування з боку водіїв, а також перехід дороги пішоходами у невстановленому місці.

У ДАІ також наголосили, що пішоходам слід бути максимально обережними на дорозі. У 2012-му році у Львові загинули 28 учасників дорожнього руху, з них – 23 пішоходи.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!