ДАІ назвала винуватця ДТП біля Оперного театру. Відео

8408 0
Винуватцем ДТП, що трапилась вчора ввечері у Львові біля Оперного театру, був 63-річний водій автомобілю Honda CR-V, який їхав з проспекту Чорновола на проспект Свободи. «На нього складено протокол про скоєння правопорушення. Зібрані матеріали та протокол скерували в суд, який визначить міру покарання», – повідомила інспектор відділу ДАІ міста Львова, капітан міліції Ірина Пилат.
Фото з Facebook Андрія Великого

Фото з Facebook Андрія Великого

Про це пише видання Galnet.

ДТП трапилась вчора ввечері на перехресті вул. Городоцької-проспекту Чорновола-проспекту Свободи. За кермом автомобіля Mercedes, що їхав з вул. Городоцької, перебував 29-річний водій. На перехресті сталося зіткнення, унаслідок ДТП автівки отримали технічні ушкодження. «Також було пошкоджено об’єкти дорожньої інфраструктури – дорожній знак і світлофор», – сказала Ірина Пилат. Ніхто з людей не постраждав.

Як інформувало tvoemisto.tv, зі слів очевидців, водій Honda CR-V виїхав на червоне світло світлофора. В інтернеті вже з’явився запис з відеореєстратора автомобіля Mercedes (зіткнення – на третій хвилині, - ред.).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!