Політична реклама

ДАІ скоротила перелік платних послуг

1148 0
Кабінет Міністрів України опублікував повний перелік послуг, за які споживачі будуть платити, при отриманні послуг та документів від МВС. Про це йдеться в постанові Кабміну від 26 жовтня.

Так, на сайті Кабміну з'явилася таблиця з 45 пунктів платних послуг з найменуваннями та цінами на них. У списку суміщені послуги МВС і Державної міграційної служби. Нагадаємо, раніше згідно з постановою від 4 червня 2007 р. існував список платних послуг тільки для МВС, який складався з 107 пунктів і без вказівки цін за послуги, - повідомляє Finance.ua

Цим документом уряд затвердив перелік платних послуг, які надаватимуться, зокрема, підрозділами ДАІ.

Зокрема, вартість реєстрації або перереєстрації колісних транспортних засобів з видачею свідоцтва та номерних знаків визначена в розмірі 152,63 грн для вітчизняних автомобілів і 190,15 грн – для машин закордонного виробництва, мототранспорту, причепів вітчизняного виробництва та країн СНД – 148,63 грн.

Крім того, автовласник сплатить витрати МВС на виготовлення номерів (близько 135 грн) і пластикового бланка про реєстрацію (близько 198 грн).

Видача водійських прав на право керування транспортними засобами після здачі іспиту, а також його перездача визначена в розмірі 26 грн. Вартість іспиту на право керування автомобілями з небезпечними вантажами складе 78 грн. Тимчасовий реєстраційний талон на керування транспортним засобом буде коштувати 15 грн.

За узгодження заміни номерного агрегату буде потрібно заплатити 98 грн, за виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків на замовлення автовласників і видача одного комплекту – 300 грн за три символи. Кожен наступний символ (всього не більше восьми) буде коштувати 90 грн, а графічний елемент – 500 грн, інформує  «РБК-Україна».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!