ДАІвці зі Львова поїхали боронити кордони на Схід. Фото

1715 0
Працівники Державтоінспекції Львівщини вкотре вирушили в зону проведення антитерористичної операції. Як інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області, правоохоронці замінять на посту своїх колег, які впродовж місяця несли службу на Сході.

Зокрема, до складу зведеного загону увійшли п’ятнадцятеро співробітників ДАІ. Вартові доріг патрулюватимуть на блокпостах, супроводжуватимуть гуманітарні вантажі, стежитимуть за безпекою дорожнього руху.

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Перед виїздом до правоохоронців звернувся начальник управління громадської безпеки міліції Львівщини, полковник Андрій Гребенюк. Він побажав добровольцям гідно виконати свої службові обов’язки та повернутися до рідних живими й здоровими.

Правоохоронці перебуватимуть на Сході країни протягом місяця.

Фото: facebook.com

ТЕГИ: ДАІ, АТО

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!