ДахаБраха у Львові. Фоторепортаж

3030 0
У середу, 18 березня, у Львові музичний колектив «ДахаБраха» виступив із концертом, присвяченим їх 10-літтю. Tvoemisto.tv пропонує фото, які передають атмосферу вчорашнього вечора.

Колектив «ДахаБраха» («давати» і «брати» зі староукраїнської) існує з 2004 року і творить у площині «етно-хаосу». Енергію для своїх пісень музиканти беруть як з українського фольклору, так і з інших культур. Поєднання автентичного українського співу та східних ритмів і є головною родзинкою в звучанні «ДахиБрахи». Учасники проекту використовують доволі нестандартний інструментальний ряд, до якого входять індійські табли, буддійський гонг, віолончель, маракаси, російські трещотки тощо.Таким чином «ДахаБраха» вже вразила публіку від Австралії і Росії до Іспанії та Америки, у Львові концерт відбувся 18 березня у Театрі ім. Марії Заньковецької.

Автор фото Андрій Поліковський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!