Данілов показав, що літак Медведчука вже працює на захист України

2086 0
Літак вчасно заарештували відповідно до введених проти кума путіна санкцій.
Фото: Facebook Олексія Данілова

Фото: Facebook Олексія Данілова

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що літак кума президента рф Віктора Медведчука, який оголошений в міжнародний та переховується від українських правоохоронців, вже успішно служить на захист України.

«Маю ще одну добру новину – майно зрадника медведчука вже працює на захист України. У випадку, якщо рашисти не облишать своїх суїцидальних намірів, приватний «борт» путінського кума першим «героїчно» зустріне своїх російських друзів, надійно блокуючи злітно-посадкову смугу», – написав Данілов у Facebook.  

Читайте також: Суд арештував нерухомість і майно дружини Медведчука

Він додав, що літак був вчасно заарештований згідно з рішенням РНБО України щодо запровадження санкцій проти Медведчука.

Після візиту в аеропорт «Київ» у Жулянах Данілов запевнив, що повітряна брама столиці на надійному замку, а повз українські Сили Оборони й бджола без дозволу не пролетить.

Нагадаємо, поліція арештувала активи товариства, кінцевим бенефіціаром якого є дружина кума путіна віктора медведчука оксана марченко. Три квартири, два майнових комплекси, дороговартісні предмети мистецтва та транспортні засоби будуть передані в управління Агенству з розшуку та менеджменту активів.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!