Данія передасть Україні 500 тисяч доз вакцини від Covid-19

1567 0
Про це домовилися під час четвертої Конференції з питань реформ в Україні у Вільнюсі.
Фото: International Disability Alliance

Фото: International Disability Alliance

Данія надасть Україні 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу, про що домовився міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба з міністром закордонних справ Данії Йеппе Кофодом під час четвертої Конференції з питань реформ України у Вільнюсі. Про це повідомили у пресслужбі Кабінету Міністрів України.

Крім того, глава  української дипломатії запропонував данському колезі укласти домовленість України та Данії про взаємне визнання свідоцтв про вакцинацію та COVID-сертифікатів для спрощення поїздок громадян. 

Читайте також: В Україні зареєстрували одноразову вакцину Johnson & Johnson від Сovid-19

Нагадаємо, що в Україні зареєстрували одноразову вакцину Janssen (Johnson & Johnson) від Сovid-19 для екстреного медичного застосування.

Як повідомляють у Центрі громадського здоров’я МОЗ України, вакцина містить знешкоджений аденовірус людини, у який вмонтовано ДНК, що кодує шипоподібний білок вірусу SARS-CoV-2. Потребує температури зберігання від +2 до +8 С. Для повної імунізації достатньо однієї дози.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!