Політична реклама

Данські та німецькі фани відзначили хорошу оглядовість "Арени Львів"

1939 0
"З кожного сектора поле видно як на долоні". Так про львівський стадіон "Арена Львів" сказала член футбольної громадської організації «FairFans» Тіна Дженсен, яка відвідала «Арену Львів» разом із данськими та німецькими футбольними вболівальниками.

«Я впевнена, що нашим фанатам буде до вподоби незвичайна оглядовість «Арени Львів», – переконана Тіна Дженсен з футбольної громадської організації «FairFans». – Немає жодної «сліпої зони», з кожного сектора поле видно як на долоні».

"Мені дуже подобається концепція «відкритого стадіону», – зазначив від час екскурсії Андерсен з Данії. – Це означає, що з якого турнікету вболівальник не потрапив би на променад, він ніде не загубиться і швидко знайде своє місце. Це дуже зручно».

Як зазначають в Державному підприємстві «Дирекція з будівництва об'єктів до Євро-2012 у м. Львові», гості з Данії та Німеччини на об’єктиви фотокамер знімали все, що може цікавити європейських вболівальників, які приїдуть сюди на матчі своїх збірних влітку: турнікети, фаст-фуди, зони гостинності, камери схову, променади, пандуси, -  повідомляє ZAXID.NET.

Нагадаємо, нещодавно у данській пресі опублікували статтю про те, що вболівальники цієї країни не приїдуть в Україну на Євро-2012 через те, що тут "дорого" та "небезпечно". На це посадовці Львівської міської ради відповіди, що у мешканців країн, що гратимуть у Львові на Євро-2012, - брак інформації про Львів

Додамо, "Арена Львів", за результатами опитування на польському інтернет-порталі stadiony.net, посіла восьме місце серед 27 світових арен, збудованих у 2011 році.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!