Політична реклама

Данці не поспішають їхати в Україну на Євро-2012, бо бояться за свою безпеку

2222 0
У Данії вважають, що образ України як дорогої та небезпечної країни є причиною низьких продажів квитків на групові матчі Данії на цьогорічному європейському футбольному чемпіонаті. Лише десять відсотків із 10 000 квитків, передбачених для данських вболівальників, продано на групові матчі збірної Данії під час чемпіонату Євро-2012 цього літа у Польщі та Україні, – повідомляє данська газета «The Copenhagen Post».

"Не думаю, що ми продамо усі квитки, але я не знаю скільки залишиться – 500, 1500 чи більше", - повідомив газеті Politiken Бу Грьон Іверсен, фінансовий директор Данської футбольної асоціації (ДФА).

Низька зацікавленість квитками змусила ДФА провести екстрене засідання, щоб обговорити як підвищити інтерес до змагання, яке зазвичай дуже активно відвідують данські вболівальники.

«Ми побачили деякі просто обурливі ціни", – каже Б. Іверсен. "Деякі люди думають, що стануть мільйонерами за тиждень, якщо матимуть кілька вільних ліжок». Журналісти The Copenhagen Post з’ясували, що в одному із хостелів Львова двомісний номер що зазвичай коштує 275 крон за ніч, здають на 13 липня цього року за 2000 крон (близько 2800 грн) за ніч.  

Через таку картину Данська футбольна асоціація спільно з Посольством Данії в Україні видає брошуру про Україну, щоб інформувати потенційних туристів про більш позитивні сторони країни та на які ціни їм слід розраховувати за різні послуги. 

Нагадаємо, раніше повідомлялось про те, що до Львова з Данії планують приїхати 5 тисяч фанів. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!