DayLook у Львові

3423 1
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

АРТЕМ, 28 років, львів’янин, народився на Донеччині

Музичний редактор

"Вибір одягу залежить від температури на вулиці. Я прокидаюся, дивлюся на температуру повітря ввдень та ввечері і, з огляду на це, вибираю, що сьогодні одягнути. Те, що ви мене побачили зараз у штанах влітку, це випадковість, бо зазвичай є я в шортах, але сьогодні вони перуться.

Я одягаюся, виходячи з того, який у мене буде день і що мене чекає. Якщо день важливий, і я маю низку зустрічей, я одягаюся по-одному, якщо ж день спокійніший, я точно знаю, що ніхто мене не побачить, крім мене самого, я вдягаюся майже як-небудь, не заморочуюся. Ті футболки, в яких я сплю, я в них не виходжу на вулицю, це важливо.

Також відштовхуюся від кольорів. Зараз у мене в гардеробі домінують світлі кольори, але не білий. Білого в мене мало, чорного практично немає, сірого також мало. А от такі кольори як фіолетовий зелений, персиковий є.

Раніше я потребував сторонньої допомоги, я не міг піти у магазин сам і купити одяг. Не секрет, що ці люди, які зі мною ходили, сильно втомлювалися. Натомість зараз я йду у торговий центр, обходжу магазини, які мене цікавлять, дивлюся асортимент, дуже часто записую теги, того, що мені сподобалося, ціни, інколи навіть фоткаю. Потім я роблю собі ланч, дивлюся, що мені дуже хочеться купити, йду міряю, я вже знаю, на щастя, всі свої розміри напам’ять, і купую. Вибрати дві речі займає три години. Щоби щось я купив випадково, таке рідко трапляється.

Сьогодні у мене така футболка, тому що Стрий мені дуже імпонує. Там дуже сонячно, привітно, і там є навіть неймовірні стриянки. Я там часто буваю, і мої колеги з того міста подарували таку футболку".

Про попереднього героя рубрики DayLook читайте тут.

Підготувала Христя Петрик


Читайте також:
4 Серпня, 2014 10:05
лала "Косим" під Зе Вилладж:) - це до порталу:)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!