DayLook у Львові

5028 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ОЛЕНА, 27 РОКІВ, ЛЬВІВ’ЯНКА.

«Моє хобі – це фотографія, це і хобі, і робота, і все моє життя.

Коли доводиться кудись виходити, то обираю одяг по настрою, по кількості сонця надворі. Свого часу я любила чорний і червоний кольори, але зараз надаю перевагу всім осіннім кольорам: зелений, коричневий, червоний. А ще я слухаю важку музику, тому ніколи не ношу одяг рожевого кольору. Мабуть, як такого улюбленого кольору не маю, просто справа у гармонії і їхньому поєднанні.

За модою я взагалі не слідкую, не розбираюсь в ній і не вважаю це потрібним. Щоправда, зараз намагаюсь щось змінювати у своєму гардеробі, бо постійно одягалась у комфортному для себе ретро-стилі. Зараз намагаюсь трохи осучаснити гардероб, однак за модою не слідкую. Здебільшого ношу casual і, мабуть, ретро. Оскільки я закінчила Академію Мистецтв, то намагаюсь хоч інколи це показувати у вбранні.

Зазвичай, купую одяг в магазинах чи інтернет-магазинах. У великих гіпермаркетах не купую, там дуже багато людей. Здебільшого, купую одяг в маленьких магазинчиках.

За раз на покупки можу витратити всі гроші в гаманці, якщо вони мені дійсно дуже подобаються. Ніколи не купувала супердорогих речей, бо вони ніколи не викликали в мене такого захвату. Якщо річ дуже сподобається і коштує в межах розумного, то я можу купити. До прикладу, на якусь кофтинку чи спідницю більше 1000 гривень я не витрачу».

Про попереднього героя, який не вважає одяг - мистецтвом і не потребує для цього натхнення, читайте тут

Підготувала: Ірина Скіць

ТЕГИ: DayLook

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!