Daylook у Львові

4926 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

Оксана та Руслан, 27 і 33 роки, львів’яни

Оксана: «Люблю спорт, займаюсь шейпінгом, колись займалась хореографією.

Зранку відкриваю шафу і півгодини перебираю що до чого пасує.  Люблю пастельні кольори, темно-синій, кораловий. Стараюсь слідкувати за модою. Від різних дизайнерів, з їх колекцій беру всього по трошки. Зазвичай, купую одяг в мас-маркеті, в інтернет-магазинах: H&M, Orange, Mohito, Mango. Якихось ідеалів як вдягатись я не маю. Можу подивитись що та чи інша модель у журналі гарно одягнута.  За раз можу витратити скільки чоловік виділить».

Руслан: «Моє хобі – це футбол. Раніше дуже слідкував за футбольними подіями. Щоправда, останнім часом слідкуємо за армією…

Гроші на шопінг виділяю по-різному. У будні дні – одна сума, трошки менша, на свята – 8 березня, Новий рік, день народження – більше. Якщо народження сина, то це як день народження, Новий рік і 8-ме березня разом. Загалом на одяг багато не витрачаємо. Я не можу віддати на шопінг багато, не більше третини зарплати.  Як на мене, одяг має бути якісний, у гарній кольоровій гамі, стильний та зручний. На піджак можу витрати максимум півтори тисячі гривень.

Зранку одягу не обираю, планую з вечора. Залежить від настрою, від справ, які матиму впродовж дня. Дружина звичайно більше за модою слідкує. Я б не сказав, що я дуже слідкую за модними новинками. Ніяких модних шоу чи сайтів про моду не дивлюсь. Зазвичай, купую в інтернет-магазинах. В принципі в тих самих, що й дружина. Люблю по знижках чогось позамовляти... ».

Про попередню героїню нашого проекту, яка любить casual і ретро читайте тут

Підготувала: Ірина Скіць

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!