DayLook у Львові

3770 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ЖЕНЯ, 19 РОКІВ, З МАРІУПОЛЯ У ЛЬВОВІ ПРОЇЗДОМ.

«Я люблю фотографувати. Фотографую все, що бачу, часто знімаю людей.

Свій одяг я планую з вечора, потім зранку те, що я запланувала ввечі, мені не подобається і я одягаю перше, що вивалиться зі шафи. Я вдягаю те, що мені подобається, ніяких окремих стилів не притримуюсь.  Надаю перевагу яскравим кольорам, зокрема синьому та бургунді.

Мені дуже подобається блогер Дарія Камалова. Вона дуже крута і круто одягається. Я слідкую за модою. Мені дуже подобається «Tom Ford», а також вбрання, яке можна купити у наших, магазинах – Pull&Bear, Bershka, Zara, Stradivarius  та інші. Зазвичай купую одяг у великих торговий центрах, де здебільшого є всі ці магазини.

Я можу йти в магазин за якоюсь однією річчю, а можу йти за цілим луком. У середньому витрачаю до тисячі гривень – це за декілька разів».

Про попередніх героїв рубрики, які полюбляють купувати одяг в інтернет-магазинах читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!