DayLook у Львові

3809 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ОЛЯ та РОСТИСЛАВ 24 та 27 років з Вінниці, до Львова приїхали на прогулянку.      

Оля: «Я фотографую, здебільшого людей.

Цілу ніч планую, що вдягти. Зранку обираю під настрій: якщо веселий настрій, то одягаю яскраві кольори, якщо ж ні - більш стримані відтінки. Люблю пастельні кольори, коричневий, зелений, білий. Дуже рідко обираю червоний та чорний кольори.

Найчастіше ношу сукні та підбори, дуже рідко кросівки чи щось спортивне. Я полюбляю street style, однак з нотками вишуканості. Не знаю чи якісь відомі люди мене надихають, я просто одягаю, що подобається. Зазвичай кую одяг у торгових центрах, зокрема люблю магазини Pull&Bear, Bershka, Stradivarius.  Якщо є багато грошей, то можу всі витрати за раз».

Ростислав. Займався футболом.

«Обираю одяг залежно від справ, які матиму протягом дня. Якщо маю якісь зустрічі, то надаю перевагу більш класичному одягу - сорочкам, брюкам. Якщо нічого особливо не заплановано, тоді більш спортивному вбранню - кросівкам, джинсам.

Кольори всі люблю і одягаю, але вони мають бути між собою гармонійно поєднанні. Я підбираю так, аби кросівки і верхній одя були одного кольору.  Я читаю паблік Men's look і там, можна сказати, надихаюсь. Бачу щось гарне і роблю собі таку помітку в голові. Я часто купую одяг в Києві. Раніше теж був прихильником цих магазинів, які назвала дівчина. Зараз трохи від цього відходжу та переходжу на класичний стиль. На одяг можу витратити багато».

Про попереднього героя рубрики, який дуже любить кеди, читайте тут.
Підготувала Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!