DayLook у Львові

3040 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Ато, 25 років. Переїхав до Львова з Тбілісі

«Одяг зранку обираю по погоді. Ніяких особливих критеріїв не маю, просто одягаю, що подобається. Улюблені кольори жовтий, зелений, чорний та білий.

За модою я не слідкую. Часом дивлюсь: на хлопцях такі речі одягнуті, які мені, скажімо, мало зрозумілі, а це, виявляється, модно. Однак мені подобається стиль Девіда Бекхема, Роналду. Часом купую якийсь одяг, а потім дивлюсь їхні нові фото і бачу дуже подібні речі на мої. У них, можливо, речі кращої якості, але часто виглядають дуже подібно.

Зазвичай, купую одяг у торгових центрах чи фірмових магазинах, до прикладу, у Zara. За один раз можу витратити на одяг стільки грошей, скільки є у кишені.

Моє хобі футбол та покер», – розповів він.

Про попередніх героїв рубрики читайте тут.

Підготувала Ірина Скіць


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!