DayLook у Львові

3347 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

Христина, 19 років. Студентка із Жовкви

«Не можу сказати, що люблю якісь вибрані кольори, люблю різні. Хоча, мабуть, в гардеробі більше яскравих відтінків. Зрештою, все залежить від місця, куди я збираюсь йти. Зранку обираю такий одяг, щоб було зручно: не плаття чи підбори, щось простеньке, щоб було легко пересуватись.

Стараюсь слідкувати за модою. Зазвичай переглядаю інтернет – сайти, пабліки в соцмережах. Виділяю якісь тренди, цікавинки для себе. З незвичних речей в гардеробі маю хіба костюми для виступів в клубах.

Одяг купую у різних місцях. Можу в центрі по магазинах пройтись, можу в King Cross поїхати. На одяг витрачаю достатньо коштів. До прикладу за місяць на гардероб можу витратити до 5 тис гривень.

Я підробляю ді-джеєм в клубі по вихідних – це моє хобі», – каже вона.

Про попереднього героя рубрики читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!