DayLook у Львові

3427 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

НАТАЛЯ, 20 років, львів’янка.

«Я люблю подорожувати, можливо, це і є моє хобі.

Одяг я обираю в першу чергу зручний та якісний. Ціна має значення. Звичайно не куплю найдорожче, бо воно не завжди найкраще. Тому вважаю мудрішим купити щось трішки дорожче, але якісніше. Люблю яскраві кольори, але в міру: бузковий, блакитний. Мені подобається, коли колір гармонізує із містом. До прикладу, у Львові вдягатись надто урбаністично недоречно. Я не розумію людей, які щодня ходять в спортивному. Люблю, коли одяг надає відчуття легкості, коли речі лаконічні.

Люблю sister`s dress gallery, бо форма їхнього одягу легка, цікава, ненав’язлива. Коли на людині багато різних деталей, то ти не встигаєш звернути увагу на особистість.

Останнім часом я не купую одягу, а купую тканини і сама шию одяг. Так виходить дешевше та якісніше. До речі, ці брошечки, що зараз на мені, я сама змайструвала. Однак якщо речі дуже якісні і цінні, то на них можна витрати і більше ніж тисячу, дві, три...».

Читайте про попереднього героя нашої рубрики, який має в гардеробі костюм панди


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!