DayLook у Львові

2539 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ГАЛИНА, 36 років, львів’янка.

«Люблю дивитись футбол, подорожувати.

Одяг обираю під настрій, звичайно, що ще й по погоді. Проте можу з вечора собі наготувати, а зранку мати інший настрій і не вдягнути тих речей. Люблю більш класичний стиль в одязі або, можливо, спортивний, коли десь на відпочинку. Не можу сказати, що сильно слідкую за модою, але стараюсь хоча б в основних течіях орієнтуватись. Мені дуже подобається стиль Софі Лорен. Вона трошки старша, однак дуже стильно і витончено одягається. Подобається класичний стиль її одягу. Також подобаються речі Luis Vuitton.

За брендовими магазинами час від часу спостерігаю, але купувати там щось не дозволяє зарплата. Однак стараюсь одягатись більш-менш сучасно.  Одяг купую деколи на ринку, до прикладу, на «Південному» або в якихось невеличких магазинчиках в центрі.  За один раз можу витратити на шопінг від 500 гривень на якісь спідниці чи штани і десь  до 3000 на пальто чи інший верхній одяг». 

Про попередню нашу героїню, яка любить співати і не любить яскравих кольорів - читайте тут

Підготувала Іра Скіць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!