DayLook у Львові

2875 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ВЛАДА, 20 РОКІВ, ЛЬВІВ’ЯНКА.

«Одяг зранку підбираю під настрій, головне – щоб було зручно. Якщо маю якісь події впродовж дня, то одягаюсь більш святково. Якщо ж нічого такого не заплановано, то люблю взуття на низькому ходу, стиль casual. Мій улюблений колір – зелений. А загалом люблю насичені кольори – червоний, синій, навіть, чорний. Якихось ікон стилю не маю, не слідкую за модою, не ходжу на якісь покази.

Найчастіше їжджу в Польщу на закупи. Так виходить, що там набагато дешевше можна купити, ніж в нас. Тобто я туди їжджу і за раз можу купити багато речей, підібрати їх одне до одного. До прикладу, рукавички, чобітки, шарф – все це я купила за одну поїздку. Їжджу не зовсім часто десь раз на три місяці. Також купую речі у King Cross Leopolis. Люблю підібрати собі там щось по знижках. На шопінг багато не витрачаю. До прикладу, на якусь кофтинку можу витрати гривень 100-200,  а на пальто – 600-700».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!