DayLook у Львові

3351 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

НАТАЛЯ, 20 років, львів’янка.

«Я дуже люблю спорт, намагаюсь активно проводити дозвілля. Чесно кажучи, обожнюю теніс, ходжу в тренажерний зал, люблю дивитись на чоловічі види спорту.

Зранку я просто відкриваю шафу і дивлюсь, що актуальне можна вдягнути. Насправді, просто стараюсь купувати одяг, який легко комбінується з іншими речами. Намагаюсь таким чином економити свій час та нерви. Я люблю класичний стиль, надаю перевагу червоному, бірюзовому кольорам. Я думаю, що кожного дня ходити в одному і тому ж стилі одягу набридає. Я відштовхуюсь від того, куди я йду, на яку подію, і від цього обираю собі одяг.

Незвичних речей гардеробі не маю. Можливо, час від часу шию собі сукні на замовлення. Керуюсь тим, щоб вони пасували до моєї фігури, личили мені. Часто це дизайнерська робота. Просто це ті речі, які я хочу, але не можу знайти в магазинах.

Я дуже люблю замовляти одяг з Китаю, з різних інтернет-магазинів. Він, звичайно, йде по тижні три, але там можна знайти конкретно те, що ти хочеш. Також купую в магазинчиках в центрі, в KingCrossLeopolis. 

Я не витрачаю дуже багато грошей на шопінг. Якщо треба купити якийсь базовий одяг на щодень, то я витрачу на це більшу суму. Якщо це якийсь елемент до конкретного образу, то на таких речах я намагаюсь економити. До прикладу, на кофтинку можу витратити гривень 300-350, не більше 500 гривень».

Про попередню героїню, яка любить стиль streetcasual - читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!