DayLook у Львові

3011 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

МАРТА, 18 років, студентка з Івано-Франківська.

«Займаюсь бальними танцями, пишу вірші.

Зранку обираю одяг під настрій. Дуже часто роблю собі настрій за допомогою одягу, тобто якщо настрій поганий, я не одягну щось сіре або чорне, оберу якомога яскравіший колір. Мама каже, що вдягатись треба тепло, стараюсь слухатись маму.  Одягаю виключно те, що мені подобається. Стараюсь не дивитись на інших людей. Для мне поєднання кросівок і сукні – абсолютно нормальне явище, якщо я почуваюсь комфортно і подобаюсь собі. Люблю блакитний, поєднання чорного, білого і червоного, фіолетовий, напевно, кораловий. Надаю перевагу стилю casual. Минулого року носила пальто-кейп (накидка з прорізами для рук або невеличкими рукавами – ред.), можливо, це було незвично для людей.

Зазвичай купую одяг всюди. Він у мене поділяється на той, що купую на секондах і стоках, і на той, що купую в магазинах, де потрібно півдня впрошувати маму, аби купила. Не маю улюбленої марки одягу. Однак часто заходжу у Zara, Bershka, TopSecret – там великий вибір. Не гиджусь стоків та секондів. Часто купую там одяг, бо можна знайти щось цікаве. Не купую, як правило, на секонді штани і верхній одяг, бо просто не знаходжу.  Незвичних речей ніби не маю. За раз на шопінг можу витратити від 15 і до 2 500 гривень.

Про нашу попереню героїню, яка дуже любить замовляти одяг з Китаю - читайте тут


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!