DayLook у Львові

2771 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ЄВГЕН, 21 РІК, СТУДЕНТ ІЗ УЖГОРОДА.

«Мабуть, моє хобі – ді-джейство. Я вже сім років пишу та граю музику.

У зв’язку з цим маю деякі незвичні речі в гардеробі, до прикладу, хутро лисиці. Я можу купити щось екстравагантне для виступів у клубі.

На щодень надаю перевагу зручним речам, які б поєднувались між собою. В основному, це кольорова гамма з чорного, білого, сірого та червоного. У принципі, як верхній, так і нижній одяг у моєму гардеробі взаємопоєднуваний, який я обираю залежно від настрою. Надаю перевагу практичному одягу, в якому можна і гарно виглядати, і вільно, комфортно почуватись. Я надаю перевагу британському андеграундному стилю, в основному це сучасні хіп-хоп та молодіжні бренди.
Місця, де я купую речі, варіюються від секонд-хендів, де можна за копійки купити круті речі, до торгових центрів та закордонних магазинів. Часто подорожую, тому востаннє я купував речі у Швейцарії. Я ніколи не віддам за річ більше грошей, аніж вона насправді вартує. До прикладу, за зимово-осіннє взуття я не дам більше, ніж 1500 гривень. Я вважаю, що, перш за все, ціна має відповідати якості. Якщо якість речі не відповідає ціні, то я її не куплятиму».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!