DayLook у Львові

2615 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ОЛЬГА, 41 РІК, ЛЬВІВ’ЯНКА.

Моє хобі – це вишивання бісером.

На мені зараз майже все від Zara. Люблю ще, Tom Tailor, але, в основному, стараюсь купувати Zara. Вона така більш стильна. Одяг комбіную залежно від кольору. Зранку обрати одяг буває складно, часто треба перебрати увесь гардероб. Коли йду на роботу, то одягаю робочу форму. А от коли йду гуляти абощо, доводиться довго обирати, що вдягти. Стараюсь поєднувати за кольоровою гамою.  Люблю темно бежевий, бузковий, бордовий – насичені кольори. Сірий одягаю рідко. У пасмурну погоду надаю перевагу яскравим кольорам.

Найчастіше купую одяг та взуття в Obnova, Tom Tailor, Цаца, Zara. Незвичних речей в гардеробі не маю. Я практична людина. Мабуть, вже не в тому віці, аби мати непрактичні речі в гардеробі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!