DayLook у Львові

4311 2
Tvoemisto.tv не забуває слідкувати за льв’янами, які стильно одягаються. Сьогодні гостем нашої постійної рубрики DayLook є стиліст-перукар Ігор Вільний. Його ми нещодавно зустріли на площі Ринок. Він розповів нашим читачам про свої вподобання та про те, де шукає стильні речі.

«Я віддаю перевагу зручному, але стильному одягу, - розповідає Ігор Вільний. – Це зумовлено тим, що мені доводиться багато працювати, тож чогось екстранеординарного часто вдягати не можу.

Я люблю шопінг. Тут для мене фаворитом є ZARA. Їхні речі не лише стильні, але й зручні і якісні. А ще мені дуже подобалася лінія одягу Андре Тана, яка свого часу реалізовувалася в супермаркеті «Антошка».  

Інколи замовляю одяг у дизайнерів. Зокрема, у львівської талановитої майстрині Ірини Сорочинської, з якою давно товаришую. Її одяг є дуже креативним. Також мені подобається творчість дизайнера Жана Гріцфельдта. Як тільки буде можливість, спробую у нього щось замовити.

Постійно намагаюся слідкувати за трендами, відвідую різноманітні фешн-заходи і тижні моди».  


Читайте також:
29 Січня, 2015 17:05
Настя Крутий чувак. Я фанатка)
29 Січня, 2015 14:43
лала Дождалась) моя любимая рубрика вернулась)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!