DayLook у Львові

2992 1
Tvoemisto.tv не забуває слідкувати за модними тенденціями у нашому місті. Правда, з незвичного ракурсу – ми розповідаємо про львів’ян, які стильно одягаються. Сьогоднішнім нашим героєм є Назар Сорока. Він – студент Української академії друкарства. Хлопець розповів нашим читачам, де купує одяг і чим керується при його виборі.

«Найголовніший критерій при підборі одягу – аби він був зручний, - розповідає Назар Сорока. – Я є практичною людиною – купую лише ті речі, в яких точно довго ходитиму. А те, що на вигляд начебто гарне, але за якісню і зручністю мені не підходить, не візьму ніколи.

Зізнаюсь, я не є байдудужий до гарних речей, але шопінг мене втомлює. Довго блукати магазинами не можу – для цього треба бути терплячим, а я не з таких. Віддаю перевагу таким брендам, як Bershka, PULL&BEAR, Terranova, Oggi. У цих магазинах найчастіше купую одяг, бо знаю, що там продаються лише якісні речі.

Улюбленими кольорами в одязі для мене є сірий, чорний та синій. Дуже подобається класичний стиль.

Коли з грошима не все так добре (а в студентів це буває доволі часто), то купую одяг на секонд-хенді. Мені абсолютно не соромно в цьому зізнатись. У магазинах з вживаним одягом трапляються дуже якісні і стильні речі. До того ж їх можна придбати за зовсім символічну ціну. Також постійно відслідковую, де проводяться сезонні розпродажі, акції, знижки»


Читайте також:
9 Лютого, 2015 17:51
лала ОМГ, в Огги особенно "качественные" вещи, до первой стирки.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!