DayLook у Львові

2367 0
Tvoemisto.tv у своїй постійній рубриці DayLook продовжує стежити за модою у нашому місті. Сьогоднішня наша розповідь - про студентку-п’ятикурсницю географічного факультету ЛНУ імені Івана Франка. Дівчину звати Катя, їй – 22. Каже, любить стильні речі. В одязі надає перевагу мінімалізму.
фото: Орест Дрималовський

фото: Орест Дрималовський

«Чесно зізнаюсь, я ще той шопоголік, - розповідає Катя. - Коли бачу в магазині якусь стильну річ і вона мені припала до душі, руки наче самі лізуть до гаманця. Мені дуже подобаються неординарні речі. Але важливо, щоб вони були зручними. Я практична людина – купую лише ті речі, в яких впевнена і в яких точно ходитиму.

Читайте також: DayLook у Львові. Сергій Галун

Магазинами можу блукати не одну годину – мене це анітрохи не втомлює. Навпаки, з таким піднесенням приміряю то одну одежину, то іншу. Можу ходити по торговому центрі цілий день і нічого не придбати – але настрій від того в мене не зіпсується.

Люблю одяг від Bershka. Зараз на мені їхні штани. Куртка – якогось іспанського бренду. Мені мама час від часу надсилає звідти одяг. До речі, у цій країні виробляють дуже зручні і надійні речі. Їхня якість вражає.

Улюблені кольори – синій, чорний та сірий. У всьому люблю мінімалізм. Подобається класика, витриманий стиль. Яскраві кольори мені не до вподоби.

Читайте також: DayLook у Львові. Джефферсон Лопез

Як і чимало студентів, я не гребую секонд-хендами. Там дуже часто можна знайти першокласні речі найвідоміших світових брендів. От мій рюкзачок і шапка – «секондівські». Але вони якісні і зручні. В українських магазинах таких речей вкрай мало». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!