DayLook у Львові

2918 0
Tvoemisto.tv не забуває знайомити своїх читачів із львів’янами, які стильно одягаються. Нам, як ви, мабуть, вже пересвідчились, цікаві не фешн-заходи і не тижні моди. Ми робимо акцент на людях, яких можна зустріти на вулиці, в кафе чи кіно. Але їхнє відчуття стилю не залишає байдужим нікого. Сьогоднішня наша розповідь буде про дівчину, для якої одяг – обов’язкова складова хорошого настрою.

Альоні – 25 років. Вона щиро усміхається і радо розповідає читачам Tvoemisto.tv про шопінг та свої вподобання при виборі речей. «Позаяк я люблю стильний і зручний одяг, то віддаю перевагу такому напрямку в моді, як Casual, - розповідає Альона. - Це вуличний стиль, який зародився в Британії. Насамперед речі мають бути такими, аби в них було комфортно.

В Україні, направду, дуже мало магазинів, де можна придбати хороші речі. Одягатися в торгових центрах – дорого. Та й не завжди там трапляється одяг належної якості. Все ж віддаю перевагу таким брендам, як Bershka і PULL&BEAR.

Не скажу, що шопінг є моїм улюбленим заняттям, але, якщо є хороший настрій, то кілька годин можу присвятити цій справі. До речі, про настрій. Часом мені здається, що одяг якось мене відображає. Коли мені до вподоби, як я одягнена, - то відразу й настрій піднесений. Якщо ж мені щось не подобається – то все йде шкереберть.

В одязі надаю перевагу яскравим барвам. Люблю червоний, синій, зелений кольори.
 Коли з грошима не все так добре (а серед молоді таке явище поширене), то купую одяг на секонд-хенді. Також постійно відслідковую, де проводяться сезонні розпродажі, акції, знижки».

 

ТЕГИ: мода, DayLook

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!