ДБР у Львові очолив ексслідчий ГПУ, якого 2 роки тому затримали нетверезим за кермом

1758 0
Руслан Ляшко працює в органах прокуратури з листопада 2005 року.
Фото: Lexinform

Фото: Lexinform

Директором територіального управління Державного бюро розслідувань у Львові за результатами конкурсу призначили Руслана Ляшка. Про це йдеться на сайті ДБР.

Руслан Ляшко працює в органах прокуратури з листопада 2005 року, у 2018 році був призначений старшим слідчим в особливо важливих справах першого слідчого відділу управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури.

Відомо про те, що на Руслана Ляшка у вересні 2018 року кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів наклала дисциплінарне стягнення. У матеріалах справи йдеться, що Руслан Ляшко 1-го квітня 2018 року близько 00.55 год. на автодорозі Київ-Вишгород керував автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Він відмовлявся пройти перевірку. Зі свого боку Руслан Ляшко вину не визнав, апелючи, що поліцейські зупинили його безпідставно.

Тоді працівники поліції склали на нього протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою ст. 130 КУпАП. Вишгородський районний суд Київської області визнав його винним і оштрафував на 10 тис грн.

Відповідно, тоді старшого слідчого ГПУ Руслана Ляшка притягнули до дисциплінарної відповідальності.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!