Де дивитись півфінал та фінал чемпіонату світу з футболу

3038 0
На всіх, хто слідкує за перипетіями чемпіонату cвіту з футболу в Бразилії, очікує ще три найважливіші матчі мундіалю. Другий півфінал, матч за третє місце і, звичайно, фінал.
Фото: damancd.wordpress.com

Фото: damancd.wordpress.com

Другий півфінал між збірною Нідерландів та Аргентиною відбудеться 9 липня о 23:00 за київським часом. Пряма трансляція на телеканалах «Україна» та «Футбол1».

Матч за третє місце відбудеться у суботу, 12 липня, о 23:00. Пряма трансляція на телеканалах «Україна», «Футбол2», Перший національний.                      

Фінал відбудеться у неділю, 13 липня, о 22:00. Пряма трансляція на телеканалах «Україна», «Футбол1», Перший національний.

Дивитись також: Топ-11 пабів, де можна подивитися футбол у Львові

Але ці канали не будуть здійснювати онлайн-трансляцію, оскільки права в них викупив нещодавно відкритий платний сервіс OLL.TV. За гроші ви отримаєте можливість переглянути всі матчі в HD-якості – як в онлайні, так і потім, в записі, пише Watcher.

Перший національний таки буде транслювати в інтернеті, але лише повтори матчів (на другий день, після того, як вони відбулись). Повтори будуть транслюватись вранці на Першому Національному –1tv.com.ua/uk/live. Ці ж матчі можна подивитись у Facebook на сторінці “OnLineTV”, де є окремий розділ з трансляцією Першого Національного. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!