Де і чому у Львові не ввімкнули опалення

1820 0
Станом на ранок 12 жовтня ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до 1616 житлових будинків, які є в нього на обслуговуванні, 13 будинків залишилися без тепла. Про це розповіла речник ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула.
фото: segodnya.ua

фото: segodnya.ua

За її словами, 13 з 12 будинків не ввімкнули опалення через прориви у внутрішньобудинкових системах опалення. Це три будинки в Личаківському районі – на вул. Китайській, 12, Пасічній, 53, Кільцевій, 8. І 9 будинків у Шевченківському районі: на вул. Кошиця, 9, Хмельницького, 273 і 275, Мазепи, 4 і 14-а, просп. Чорновола, 45 і 29, Очаківській, 7, Чигиринській, 13, й один будинок на вул. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні на вул. Гнатюка 20-22.

«Щодо бюджетних установ, то всі лікарні, поліклініки, садочки опалення мають. Можна сказати, що в усіх школах тепло, крім однієї – на вул. Кониського, 8. І так само тепло ще не отримує Львівська міська дезінфекційна станція на площі 700-річчя Львова, 2, і Львівська обласна санепідстанція на Тернопільській, 8. Вони теж без опалення у зв’язку із ремонтними роботами у внутрішньобудинкових системах», – каже Ганна Пищула.

За її словами, внутрішньобудинкові системи перебувають на балансі власника будинку, тому він має ліквідовувати ці пошкодження.

«Окрім того, з року в рік буває так, що ми починаємо подавати тепло, але самі власники будівлі тривалий час не вмикають його або, можливо, погано відкрили лічильник чи не відкрили його – через це можуть виникати проблеми», – пояснює речник «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 9 жовтня, міський голова Львова дав розпорядження про початок опалювального сезону для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств.

Джерело: vgolos.com.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!