Де і чому у Львові не ввімкнули опалення. Оновлено

1925 1
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок, 13 жовтня, опалення отримують 1625 споживачів підприємства. Проте без теплопостачання лишаються одна школа, Львівська облсанепідемстанція, Львівська дезстанція та 4 будинки.

Опалення не отримує школа по вулиці Кониського, 8 та Львівська дезстанція (пл. 700 річчя Львова, 2) і Львівська облсанепідемстанція (вул. Тернопільська,19) – через ремонтні роботи у внутрішньобудинковій системі.

«Опалення не отримують 4 споживачі, які є на обслуговуванні ЛМКП «Львівтеплоенерго». Так, через порив у внутрішньобудинковій системі без опалення лишилися будинки:

- вул. Кошиця, 9;
- пр. Чорновола, 49;
- вул. Кільцева, 8 (Винники).

Також без тепла залишається один будинок на пл. Григоренка, 5, через реконструкцію котельні на вул. Гнатюка, 20/22.

Читайте також: Як економити тепло вдома вже сьогодні. Інфографіка

Якщо ж мешканці помітили, що у їх будинку тепла нема, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрішньобудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ). Найчастіше причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи: необхідно її розповітрити, – повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
13 Жовтня, 2015 12:04
Богдана На Максимовича 3 також не включено опалення
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!