Де і коли у Львові курсуватиме новий електробус?

3211 1
Невдовзі вулицями Львова курсуватиме новий електробус львівського виробництва. Поки що ж у місті готуються його отримати та протестувати, а також вирішити, на якому з маршрутів він курсуватиме.
Фото: vgolos.com.ua, zaxid.net

Фото: vgolos.com.ua, zaxid.net

Про це сьогодні заявив директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович.

За словами очільника транспортного підприємства, на днях очікується що електробус від «Електрону» прибуде до них. Після цього його відправлять на тестування на вулиці міста.

Читайте також: Новий електробус від львівського «Електрону». 21 факт про новинку

Поки що міські чиновники також не визначилися, де саме курсуватиме новий електробус. На апаратній нараді в міського голови були озвучені пропозиції пустити його на тролейбусні маршрути №2 або 13. Перший з них курсує від університету Франка до по вул. Героїв УПА (вул. Антоновича у зворотному напрямку), Кульпарківській та Науковій до перехрестя з вул. Стрийською. Тролейбус №13 з’єднує просп. Свободи з вул. Грінченка через просп. Чорновола та вул. Мазепи.

Слід зазначити, що цього року заплановано продовжити маршрут тролейбусу №2 через вул. Хуторівка до просп. Червоної калини.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
2 Березня, 2016 14:12
666 ... на мою думку , цей новий "бус" треба пустити по маршруту "двійки" ... Сихів отримає ще один маршрут , що з'єднає цей район із центром міста ( враховуючи запуск трамвайного сполучення )... а по "13" курсує достатньо маршруток ... та й не така там відстань і не така там кількість мешканців ... така моя думка ... але буде так , як має бути , навіть , якщо буде інакше ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!