Де і коли у Львові курсуватимуть нові тролейбуси

2583 0
Нові тролейбуси, придбані в концерну «Електрон», курсуватимуть на маршруті №2, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

За словами головного інженера ЛКП «Львівелектротранс», Володимира Коваліва, сьогодні закінчують проводити обкатку трьох тролейбусів і з наступного тижня їх випустять на лінію. 

Читайте також: Площею святого Юра у Львові вже курсують тролейбуси

Сьогодні ж місто має отримати четвертий тролейбус, який замовили у виробника. Після випробування його теж випустять на лінію.

Нагадаємо, у 2015 році за кошти міського бюджету було придбано 4 нових тролейбуси з низьким рівнем підлоги у корпорації «Електрон».

Читайте також: Електротранспорт Львова: купляти вживане чи ремонтувати старе

Нагадаємо, що саме тролейбусний маршрут №2 вирішили продовжити від перехрестя вулиць Срийська-Наукова через вул. Хуторівка і просп. Червоної калини до Санта-Барбари, де знаходиться кінцева тролебусу №25. Таким чином через Сихів буде прокладений ще один тролейбусний маршрут

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!