Де і коли у Львові поблизу колії встановлять шумозахисний екран?

2818 0
Узгоджено нову дату початку будівництва шумозахисного екрану на вулиці Джерельній.
Фото: Роман Балук/ZIK

Фото: Роман Балук/ZIK

Будівництво розпочнеться з 8 до 11 вересня цього року. Орієнтовне завершення будівництва,  заплановане на кінець грудня 2015 року, лишилось незмінним.  Олександр Завгородній, в.о. генерального директора «Укрзалізниці», наголосив: «Я буду особисто присутній разом з Міністром інфраструктури 10 вересня у Львові і гарантую, що роботи будуть розпочаті в зазначений термін».

Читайте також: У Львові поблизу дитсадків встановлять шумозахисний екран

Довжина всієї конструкції шумозахисного екрану складатиме 500 метрів, а висота 5 метрів від рівня колії, таким чином він буде захищати від шуму мешканців житлової забудови. Заплановані роботи по встановленню екрану також включають підсилення насипу колії та будуть виконуватися спеціалізованою українською компанією, – інформує прес-служба міста.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!