Де і коли у Львові відновлять дитсадочки. Адреси

2781 0
За інформацією управління освіти ЛМР, у Львові за кошти міського бюджету тривають роботи з відновлення вивільнених від орендарів приміщень дитячих садків. Також проводяться роботи у діючих садках для збільшення кількості груп дошкільної освіти. Ці роботи дадуть змогу відкрити 55 додаткових груп у ДНЗ міста, які охоплять близько 1100 дітей.
фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

фото: portal.lviv.ua, euroviza.vn.ua, ukranews.com

У 2015 році розпочато відновлення дошкільного навчального закладу №168 на вул. Кульпарківській, 182. Зараз тривають роботи з капітального ремонту даху, заміна ливневої каналізаційної мережі та заміна вікон. Відновлення навчального закладу планується завершити в листопаді 2016 року.

Тривають також роботи з відновлення ДНЗ №17, вул. Зубрівська, 9. Зараз тут провели такі роботи: замінена інженерні мережі (система опалення, електро- та водопостачання, каналізації, система вентиляції, підігрів підлог), влаштовано нове покриття, проведено перепланування приміщень з визначенням 4-х групових осередків, проводяться оздоблювальні роботи. Відновлення ДНЗ №17 заплановано на листопад 2016 року.

Завершуються ремонтні роботи у ДНЗ №110 на вул. Сухій, 8, приміщення якого 15 років перебували в оренді. Ремонтні роботи розпочато у листопаді 2014 року. Зараз завершуються роботи з відновлення роботи 3-х груп та спортивного залу. Заплановано відкриття 3-х груп з режимом роботи повного дня. Окрім цього передбачено кошти для облаштування дитячих майданчиків.

У серпні 2014 року частину приміщень ДНЗ №31 на вул. Панча, 16 вивільнено від орендаря. Зараз тут проводять відновлення роботи однієї групи і виконані такі роботи: ремонт частини покрівлі, електромонтажні, сантехнічні та ремонтно-будівельні у вивільненій частині приміщення. Відкриття однієї групи планують у грудні 2015 року.

У ДНЗ №171 на вул. Г. Мазепи, 5а проводять ремонт з відновлення 3-х груп, які перебували в оренді Пенсійного фонду Шевченківського району до липня 2014 року. Виконані такі роботи: електромонтажні, сантехнічні та ремонтно-будівельні у вивільненій частині приміщення. Відкриття 3-х груп планується нa грудень 2015 року.

У приміщеннях початкової школи №70 м. Львова на вул. Дорога Кривчицька, 3 проводиться реконструкція із добудовою з метою відкриття трьох груп дошкільного навчального закладу. У 2012-2013 роках частково проведено ремонт в існуючих приміщеннях школи (проведено перепланування приміщень, замінено інженерні мережі, влаштовано нове покриття). Завершення робіт, передбачених проектно-кошторисною документацією, заплановано на кінець 2016 року.

У приміщеннях будинку дитини на вул. Таджицькій, 21 проводяться ремонтні роботи для відкриття двох груп  (як 2-й корпус ДНЗ  № 105). У 2014 році в будинку дитини було відкрито 1 групу. Відкриття двох груп заплановано на кінець 2015 року.

У дошкільному навчальному закладі №95 на вул. Гайдамацькій, 2-а заплановано відновити роботу чотирьох груп. Приміщення  вивільнені від орендарів у 2008 році. На даний час проводяться ремонтні роботи з підсилення фундаментів, перекриття другого поверху та внутрішні роботи. На січень 2016 року заплановано відкриття 4-х груп.

П’ятигруповий дошкільний навчальний заклад №42 на вул. Сміливих, 26. У 2010 році частину приміщень ДНЗ було вивільнено від орендарів (приватної школи «Еврика»). Завершення робіт заплановано на кінець 2016 року.

Приміщення ДНЗ № 111 на вул. Виговського,1а – дошкільний навчальний заклад № 111. У 2012 році частину приміщень вивільнено. У 2015 році проведено коригування проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту приміщень. У жовтні будуть оголошені торги на виконання робіт.

Вивільнені приміщення  ДНЗ №102 на вул. Медової Печери, 13. У 2015 році проведено коригування розробленої у 2009 році проектно-кошторисної документації на проведення реконструкції  приміщень. У жовтні буде проведено торги на виконання робіт, передбачених ПКД. Відновлення ДНЗ № 102 заплановано розпочати у 2015 році, залежно від результатів проведених державних закупівель на ці роботи. Розкриття пропозицій призначено на 21.10.2015.

Окрім цього, на даний час відновлено роботу 1 групи у ДНЗ № 38, 2 групи у ДНЗ № 78, 1 групу у ДНЗ № 7, 1 групу у ДНЗ № 93.

Читайте також: Дитсадки у Львові: від легальних до церковних


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!