Варіанти брендингу Підзамча у Львові. Де і як можна проголосувати

1385 0
У межах проєкту «Підзамче. Нарешті!» дизайнерські групи кілька місяців працювали над розробкою брендування району.
Фото:  «Підзамче. Нарешті!»

Фото: «Підзамче. Нарешті!»

Львів’яни можуть проголосувати за одну з двох концепцій брендингу Підзамча. Голосування триватиме до 30 червня.

Читайте також: Мешканців Підзамча запрошують обрати варіант брендингу району

Для мешканцiв Пiдзамча за підтримки Українського культурного фонду організували низку зустрічей, де присутні могли побачити та послухати презентації, обговорити їх з авторами та проголосувати за варіант, що сподобався найбільше.

Щоб врахувати більшу кількість думок, для всіх охочих встановили чотири скриньки для голосування, де можна обрати найкращу концепцію. Двi готові пропозиції опублікували у мережi.

Адреси скриньок:

  • Палац Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1)
  • Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2а)
  • Шевченківська районна адміністрація (вул. Липинського, 11)
  • Бібліохаб під Високим Замком (вул. Богдана Хмельницького, 175).

Алгоритм голосування:

  • підійти до скриньки з плакатом за одною з адрес вище (скриньки розташовані всередині будівель недалеко від входу, можна також спитати в охорони чи адміністрацiї);
  • ознайомитися з концепцiями брендування (це можна зробити заздалегідь за цим посиланням або відсканувати смартфоном QR-код на плакаті, що висить над скринькою);
  • обрати з-поміж трьох видів бюлетенів один: з логотипом першого варіанту, з логотипом другого варіанту (залежно, який з варіантів сподобався більше) або ж порожній (якщо не сподобався жоден);
  • вкинути бюлетень у скриньку, перед цим за бажанням підписавши його та написавши свої враження чи побажання до варіантів.

Додатково інструкцію можна також прочитати на плакаті, що над скринькою.

Графiк голосування є тотожним з графiком робочих днiв та годин закладiв за адресами й триватиме до 30 червня.

«Підзамче. Нарешті!» – це ініціатива, що гуртує навколо себе активних діячів та мешканців мікрорайону Підзамче у Львові. Над ініціативою працює громадська організація Львівський культурний центр у партнерстві з Центром соціальних інновацій, Палацом Гната Хоткевича та офісом «Львів – місто літератури ЮНЕСКО». Проєкт існує за підтримки Українського культурного фонду.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!