Де, коли і чим у Львові цього тижня можна вакцинуватися від Covid-19

2038 0
Цього тижня вакциною Moderna щеплення робитимуть лише тим, кому треба друга доза, а для першої та другої дози передбачили вакцину AstraZeneca.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Цього тижня, з 25 до 27 серпня, крім центрів масової вакцинації, які працюють на вихідних, упродовж робочих днів отримати щеплення можна й у стаціонарних  пунктах і окремих центри масової вакцинації. Зокрема, другу дозу щеплення робитимуть вакциною Moderna, а для першої та другої дози цього тижня передбачили вакцину AstraZeneca, повідомляє ЛМР.

Читайте також: Приїжджають і вакцинують. Як львівським колективам подати заявку на щеплення

Графік роботи центрів масової вакцинації продовж 25-27 серпня

Читайте також: Потужна версія Covid-19. Чим небезпечний штам коронавірусу «Дельта»

Вакцина Moderna (2 доза):

  • Forum Lviv з 15:00 до 18:30 год.
  • Центр Довженка з 15:00 до 18:30 год.

Вакцина AstraZeneca (1 та 2 дози):

  • Victoria Gardens з 15:00 до 18:30 год.
  • Spartak з 15:00 до 18:30 год.

Записатись на вакцинацію можна у системі Helsi в розділі «Запис на вакцинацію».

У стаціонарний пункт можна записатись за номером телефону – кожен пункт вакцинації має свій телефонний номер, з якими можна ознайомитись нижче в інфографіках, а також у свого сімейного лікаря або в електронній системі Helsi.

Нагадаємо, в Україні відзначають поступове зростання хворих коронавірусом, що повторює динаміку 2020 року. Пік захворюваності інфекцією може наступити взимку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!