Політична реклама

Де краще відпочивати львів'янам у жовтні і листопаді

1668 0
Якщо ви плануєте свою відпустку ближче до кінця року, можна обрати країну із сприятливими погодніми умовами для пляжного відпочинку.

Пляжний сезон в Індії починається у жовтні і триває до кінця березня, - повідомляє прес-служба туристичої агенція MyTour.  У цей час температура опускається до +25 °С - +30 °С (у жаркий сезон - +50°С). У цей період небо майже безхмарне, так що не слід боятися проливного індійського дощу.

У Таїланді розрізняють три сезони: сезон дощів, сухий сезон  і жаркий сезон. Найкращий час для відпочинку починається з середини жовтня, коли в Таїланді стартує «сухий сезон» - денна температура повітря - +30 ° С, а вночі опускається лише до +27 °С, температура води +25 °С - +27 °С.

Сезони на Шрі-Ланці визначаються кількістю опадів. Тому на острові розрізняють сухий сезон (він же високий туристичний сезон ) і сезон дощів (низький туристичний сезон). Високий сезон починається з листопада , коли закінчується сезон дощів , і триває до середини травня. Максимальна температура повітря вдень +30 °С, а вночі - +25 °С.

На Мальдівах літо ніколи не закінчується, та все-таки як і на Шрі-Ланці, є два сезони - вологий і сухий. Вологий сезон з проливними дощами і грозами закінчується тут у жовтні. Натомість холодний у нас листопад є найкращим часом , щоб відвідати Мальдіви. Саме у цей час можна насолодитися спокійними сонячними днями у поєднанні з теплими ночами. Температура повітря: +29 °С вдень , +27 °С вночі, температура води - +25 °С - +27 °С.

Туристичний сезон на острові Маврикій стартує з жовтня і триває до середини березня. Жовтень і листопад - найкращий час для того, щоб відвідати Маврикій: сезон дощів в ці місяці вщухає, а також спадає спека. Втім, спека на острові добре переноситься, оскільки там постійно дмуть бризи, а ночами панує приємна прохолода.

У той час , коли в країнах Середземного моря закінчується курортний сезон, в ОАЕ він тільки починається. На відпочинок можна їхати вже з перших днів жовтня, коли спадає літня спека  +55 °С - +60 °С!

Любителі сонця, моря і водних розваг отримають справжнє задоволення від подорожі до Домінікани у листопаді. Оскільки країна розташована в зоні морського тропічного клімату, рік тут умовно ділиться на два сезони - теплий сухий сезон і сезон дощів. Туристичний сезон в Домінікані триває з початку листопада до кінця березня.

 


 

 

 

 

 

 


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!