На правах реклами

Де купити квартири у Львові зі знижками. Адреси, умови

4386 0
Компанія ЕКО-ДІМ пропонує квартири за спеціальними цінами та можливістю отримати до 6% знижки на обране житло.
фото: Еко-дім

фото: Еко-дім

З 19 березня до 30 квітня ЕКО-ДІМ дає можливість скористатися знижками до Великодня на квартири в новобудовах.

На які квартири діє знижка?

Житловий комплекс на Величковського

Знижка на квартирі становить 5%. Весь комплекс добудовано і здано в експлуатацію.

«За попередніми планами будівництво 2-ої черги комплексу мало б тривати ще майже рік. Але зважаючи на популярність та попит – практично всі квартири були розкуплені, було прийняти рішення закінчити будівництво достроково. Відтак мешканці комплексу мають можливість скоріше облаштувати свої помешкання і мати зручність у вигляді повністю закінченого комплексу. В наявності зараз є 10 вільних квартир, які ми включили в перелік пропозицій зі знижкою до Великодня», – розповідають в компанії.

Перейти в каталог квартир на Величковського

Житловий комплекс на Стрийській

Знижка на квартири становить від 3 до 6%.

«Новобудова зараз в процесі будівництва, 1-а черга планується до здачі вже наприкінці цього року, 2-а черга – в 2019 році. Проект один з перших у Львові, що має енергетичний паспорт і враховує сучасні  енергоефективні технології. Власники отримують не просто квадратні метри житла, а комплекс, який дозволить суттєво економити на комунальних платежах за рахунок знижених, в порівнянні з іншими, енерговтратах», – стверджують представники компанії ЕКО-ДІМ. 

Перейти в каталог квартир на Стрийській

Як купити квартиру?

Купівля квартири в новобудовах відбувається через Фонд Фінансування Будівництва – законний та прозорий механізм купівлі житла на первинному ринку нерухомості, який визначений українським законодавством.

Всі актуальні вільні квартири та спеціальні ціни завжди можна дізнатися в на сайті та офісах компанії ЕКО-ДІМ - Eko-dim.com, (032) 247-00-07

Карта офісів ЕКО-ДІМ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!