Львів’ян навчатимуть обороняти місто. Розклад

2533 0
Для мешканців Львова проводитимуть інструктивно-методичні заняття з самооборони. Це буде друга серія навчань після роботи Інформаційно-практичного центру безпеки міста.
Фото: together.mit.edu

Фото: together.mit.edu

Мета цих заходів – підвищення здатності мешканців у разі необхідності захистити своє місто від можливих агресивних дій. Вже з понеділка розсилатимуться запрошення на навчання.

«Це той випадок, коли кожен мешканець повинен відчути свою безпосередню участь у захисті свого району чи міста Львова загалом. З понеділка керівництво районних адміністрацій через ЛКП розішле мешканцям запрошення на участь в інструктивно-методичних заняттях з організації системи самооборони міста. Участь у заходах – добровільна. Заняття проводитимуться в межах території районів в приміщеннях районних адміністрацій. На заняття запрошуватимуться фахівці з Академії сухопутних військ та інші спеціалісти, які зможуть донести до громади міста чітку інформацію по організації системи самооборони міста Львова. Подібні заходи носять випереджувальний характер і відбуваються не вперше», – зазначив Степан Палюх, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, режимно-секретної, мобілізаційної та оборонної роботи Львівської міської ради.

Навчання відбуватимуться в приміщенні районних адміністрацій з 10:30 до 14:00. Запрошення для мешканців залишатимуть у поштових скриньках. Навчання відбуватиметься виключна на добровільній основі.

Адреси і контакти районних адміністрацій Львова

 

Читайте також: Як захиститися, якщо за вікном йде війна. 5 способів виживання


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!