На правах реклами

Де львів’янам знайти підробіток на літо?

5163 0
Літо — сезон розваг, відпочинку та додаткових витрат. І нестача коштів львів’ян не зупиняє. Тим більше, вирішити цю проблему стало простіше, знайшовши підробіток у Львові на Kabanchik.ua. Чимало містян уже встигли познайомитися з сервісом та отримують швидкі гроші, зароблені чесною працею.

Що робити, аби заробити

Літній підробіток, як підтверджує Кабанчик, це не лише важка чорнова робота (послуги вантажника чи посудомийки в кафе). Навпаки, додатковий дохід можна отримати за прості та корисні послуги, наприклад:

●     Розповсюдження листівок;

●     Кур’єрська доставка (пішки, на велосипеді чи авто);

●     Стояння у черзі;

●     Перетримка домашніх улюбленців і т.д.

Виконуючи прості послуги та допомагаючи іншим містянам, легко та швидко можна отримати кошти не тільки на морозиво, а й на квитки у кіно. Такий підробіток на Кабанчику користується особливим попитом серед молоді, студентів, але він доступний кожному, оскільки вікових обмежень сервіс не встановлює.

Підробіток для спеціалістів

Людині, яка має певний фах, можна не розповсюджувати листівки, а непогано заробляти, виконуючи завдання за спеціальністю. Послуги домашнього майстра на Kabanchik.ua є одними з найпоширеніших. Львів’янам практично щодня необхідні електрики, сантехніки, будівельники, майстри з встановлення та ремонту побутової техніки. Звісно, можна звернутися до спеціалізованих компаній чи знайти когось за оголошенням, але замовити ремонт пральної машини на сайті безпечніше та вигідніше. Тому дефіциту замовлень у Львові немає, і з часом їх ставатиме ще більше.

Умілі руки та відповідальне ставлення до роботи — гарантія отримання регулярного додаткового заробітку на Кабанчику. Але це далеко не єдина можливість підзаробити. Дохід за допомогою сервісу знаходять репетитори, няні, організатори свят, перукарі та ін. спеціалісти.

Як почати заробляти

Якщо Ваша мета — стабільний додатковий дохід, то стратегія, як досягти успіху на Кабанчику, проста:

1. Реєстрація: відбувається за кілька кліків.

2. Перевірка:

●     Підтвердити паспортні дані (через Skype);

●     Заповнити анкету;

●     Надати контактні дані та профілі у соцмережах для перевірки.

3. Робота на репутацію:

●     Сумлінно виконувати завдання;

●     Збирати портфоліо;

●     Напрацьовувати рейтинг.

Зробивши ці три кроки, можна забезпечити собі вигідний підробіток на Kabanchik.ua, а декому вдається навіть перетворити його на основний дохід. Знаходити нових клієнтів на Кабанчику просто та безпечно. Щойно на сервісі публікується нове завдання, кожен перевірений виконавець у цій категорії отримує повідомлення на електронну скриньку. Якщо пропозиція цікава, треба запропонувати свою кандидатуру. Обирають виконавця, враховуючи рейтинг та відгуки. Нещодавно з’явився мобільний додаток, і бути на зв’язку із замовниками стало іще простіше.

Виконувати завдання можна відразу у кількох категоріях, що дозволяє заробляти, використовуючи різні уміння та навички, а також спонукає опановувати нові знання. Більш того, кожен, хто заробляє на Кабанчику, може зі свого профілю публікувати завдання та користуватися послугами інших виконавців зі Львова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!