Політична реклама

Де львів'янам знайти у Києві безкоштовний інтернет

1585 0
Зважаючи на те, що львів'яни часто їздять до столиці України, і нерідко потребують оперативний доступ до інтернету, "Твоє місто" публікує перелік вулиць у Києві, де можна знайти незапаролений доступ до Wi-Fi.

Більше року тому у центрі міста до Євро-2012 встановили кілька точок безкоштовного інтернету на вулиці Хрещатик (від Бессарабської площі до майдану Незалежності), у парку Тараса Шевченка, на площі Івана Франка, повідомляє vkurse.ua.

Біля станції метро «Хрещатик» вдалося зловити досить потужний сигнал «wifi.ua (free)». Мережа працює досить добре, щоб перевірити пошту, зайти у соціальні мережі і навіть подивитися відеоролики. Але ось чим ближче ми підходили до головної площі столиці — Майдану, тим сигнал ставав слабкішим, і в підсумку смартфон видав запит про перевірку справжності мережі. Зате на станції метро «Майдан Незалежності» є своя мережа «CoWeb». Але щоб почати користуватися інтернетом, необхідно переглянути 15-секундну рекламу.

Також вдалося знайти незапаролені мережі Wi-Fi, яким щедро діляться з усіма охочими кафе, ресторани і звичайні кияни. На вулиці Лютеранській, 7/10 є відкрита, але дуже повільна мережа «dlink». У фойє кінотеатру «Україна» на вулиці Городецького зловили цілих два незахищених сигнали — «Fl+», «Fellini 2,4gh». Також непогані мережі є біля кафе «Рушничок» на Пушкінській і «Трапезна» на Контрактовій площі. Wi-Fi у цих закладах відкритий, і користуватися ним можна, навіть не заходячи всередину. Також до безкоштовного інтернету можна підключитися у мережі фаст-фудів Mcdonald's

Безкоштовний бездротовий інтернет є в парках і на площах столиці. Мережа «wifi.ua (free)» успішно працює на площі Льва Толстого, у парку Шевченка і біля червоного корпусу КНУ імені тараса Шевченка. Є безкоштовний інтернет і на Оболонській набережній, але щоб користуватися мережею «lays», необхідно зареєструватися через соцмережі, інакше доступ дадуть тільки на 15 хвилин.

Щоправда, не всі з обіцяних київською міськадміністрацією точок доступу працюють. Наприклад, на площі Івана Франка біля Національного академічного драматичного театру Wi-Fi немає. Та ж ситуація і на Контрактовій та Привокзальній площах.
ТЕГИ: Інтернет, Wi-Fi

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!