Де львів’яни можуть навчатися англійської безкоштовно?

9889 0
Британська Рада запустила безкоштовний онлайн-курс «Exploring English: Language and Culture» для вивчення англійської мови. Он-лайн навчання триватиме займатиме близько двох годин часу на тиждень, а триватиме усього півтора місяця.
Фото: erudyt.net

Фото: erudyt.net

Високоякісний контент Британської Ради дасть можливість вдосконалити свої навички онлайн, краще зрозуміти британську культуру, познайомитися з людьми зі всього світу.

Усі охочі ще можуть долучитися до безкоштовного навчання до 3 серпня. Практикувати англійську можна у будь-який зручний час.

Онлайн-курс «Exploring English: Language and Culture» запускають вже втретє. За його допомогою свої знання з англійської вдосконалили майже чверть мільйона учасників із понад 200 країн світу.

За матеріалами www.britishcouncil.org.ua

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!