Політична реклама

Де львів`яни можуть продати чи купити вживані речі

29298 3
Купуючи вживані, але ще добротні речі, можна не лише зекономити, а й зменшити шкоду, яку завдаємо довкіллю. В інтернеті можна легко купити вживані дитячі іграшки чи одяг, смартфони чи ноутбуки, та навіть антикварні радіоли чи грамофони.

Закупи склали список з 10 онлайн-барахолок, де львів’яни продають вже не потрібні їм речі.

Аукро — це такий собі український Ebay, тільки меншого розміру. Тут продають і китайський ширвжиток і старі книжки, одяг, техніку чи антикваріат. На Аукро добре організований пошук — якщо ви шукаєте вживані меблі від продавців зі Львова, сайт запропонує вам саме ці позиції і не показуватиме оголошення, приміром, продавців нових італійських меблів з Києва.

Slando. Не менш популярний ресурс, який працює за принципом газети безкоштовних оголошень, а не аукціону. Тут не потрібно чекати, доки завершиться аукціон з продажу тієї речі, яку обрали. Як і Аукро, Slando має зручну систему пошуку. На пошуковій панелі сайту є цікава опція – “віддам задарма”.

Torg. Конкурент Slando, який ще зберігає незалежність. Але товару від львівських продавців тут набагато  менше. Оголошення про продаж речі безкоштовно перебуває на сайті лише місяць. Якщо за місяць товар не продався, продавцю доведеться платити за розміщення оголошення.

Ваш магазин. Популярна львівська газета оголошень “Ваш магазин” має і онлайн-представництво. За останній час ресурс став кращим – тут з’явилась можливість додавати фото до оголошення.Окрім дошки оголошень, на сайті є ще форум.

OLX. Ще одна дошка безкоштовних оголошень, але з погано організованим пошуком. Якщо ви шукаєте вживані шафи, то доведеться переглянути усі товари, що представлені у розділі “Житло-Сад-Меблі”.

Kidstaff. Сайт, що продає дитячі речі. Тут можна знайти ще й одяг та товари для дому, але найбільший вибір все ж товарів для дітей. На сайті не дуже зручний пошук – неможливо виокремити товари, продавці яких знаходяться у Львові, із загального переліку товарів.

Ще один, схожий на Kidstaff, ресурс — Клумба. Але він має ті ж недоліки – відсортувати продавців за місцем перебування неможливо.

Дівочі посиденьки. Барахолка на одному з найпопулярніших львівських жіночих форумів. Створена, аби учасниці форуму могли швидко продати непотрібні речі своїм онлайн-подругам. Переважно продають дитячі речі та жіночий одяг і аксесуари. Аби придбати вподобану річ, доведеться зареєструватись на форумі.

Malecha. Один з найбільших батьківських форумів. Варто мати на увазі, що на форумі спілкуються батьки з різних міст, тож не всі виставлені на продаж речі зі Львова.

Соцмережі. У соцмережі існує дві основні спільноти, де львів’яни можуть обміняти непотрібні їм речі на гроші або інші речі, більш потрібні –«Візьму-віддам. Барахолка для своїх» і трохи молодша «Барахолка для своїх». Початкова ідея обидвох барахолок полягала в тому, аби речі там продавали за ціною нижчою, ніж на «Аукро» чи Slando.

Deshevshe. Онлайн-магазин Deshevshe теж має свою барахолку. Її асортимент перегукується з асортиментом самого магазину — переважно це техніка, але вживана. Та знов таки, виокремити на сайті пропозиції продавців зі Львова неможливо.


Читайте також:
12 Червня, 2019 17:02
Ірина Добрий день. Кого цікавить!??
Багато одягу марковий з Англії.
Новий і б/у. +48786908445 вайбер
Більше інформації
19 Травня, 2018 13:28
Мирослава Або можна просто знайти адекватного постачальника якісних речей з-за кордону. Наприклад, з Англії возить інтернет-магазин obvalcen.ua Якщо говоримо не про техніку, а про одяг та взуття - приємніше використовувати нову річ з магазину (obvalcen.ua/znenskie-sandalii-shlepanci-bosonozhki/)
9 Травня, 2016 20:48
Іруся Я на на det.com.ua продаю свої речі.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!