Де можна переглянути онлайн-версію шкільних підручників

4834 0
Міністерство освіти й науки оприлюднило онлайн-версію шкільних підручників.
Фото: svitedu.com.ua

Фото: svitedu.com.ua

На сайті Міністерства освіти і науки України у вільному доступі з’явились електронні версії шкільних підручників, оскільки друк паперових затягується до жовтня.

Відтепер кожен може переглянути електронні шкільні підручники для учнів 1-2, 4-5, 7-10 класів, а також онлайн-посібники для школярів, які вивчають курс «Фінансова грамотність». Доступ до підручників за посиланням.

Читайте також: Першокласникам змінили систему оцінювання знань у школі

Нагадаємо, постачання нових підручників в українські школи відтермінували приблизно на місяць. Через це електронні версії підручників для усіх класів до 1 вересня мають розмістити на сайті МОН.

Читайте також: Школа не формує бали ЗНО. Медалі треба давати батькам, дітям, репетиторам і вчителям

Як пояснила Лілія Гриневич, перший місяць навчання є адаптаційним для першокласників, тому впродовж вересня діти будуть навчатися за спеціальними навчальними матеріалами, які є у вільному доступі, як для вчителів, так і для батьків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!