Де на Львівщині хворіють на коронавірус. Статистика

31409 0
Найбільше хворих за минулу добу знову виявили у Львові і у Буському районі.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

За минулу добу методом ПЛР-тестування діагноз «коронавірус» встановили у 39-ти мешканців Львівщини. Найбільше хворих – 21 – виявили у Львові, повідомляє пресслужба ЛОДА з посиланням на дані Лабораторного центру МОЗ у Львівській області.

Ще дев'ятьох хворих виявили у Буському районі, з них шестеро у селі Задвір'я. У Яворівському районі коронавірусну інфекцію підтвердили у чотирьох мешканців, по одному випадку виявлено у Жовківському і Пустомитівському районі, а також у Стрию, Червонограді, Сокалі.

Читайте також: Пік захворювання на Covid-19 на Львівщині очікують до початку червня

Станом на 9 травня у стаціонарах Львівщини перебувають 260 хворих із коронавірусом: 144 – у Львівській обалсній інфекційній лікарні, 40 – у 8-й МКЛ, 39 – у Центрі легеневого здоровя, 37 – у винниківському госпіталі ветеранів війни та репресованих.

22 людини перебувають на лікуванні у відділенні реанімації, шестеро – на апараті ШВЛ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!